ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη «Διαθέσιμο» αποστέλλονται το αργότερο την επόμενη της παραγγελίας εργάσιμη ημέρα. Τα μη αμέσως διαθέσιμα προϊόντα αποστέλλονται μόλις καταστούν διαθέσιμα. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00 – 21:00.

1)Για αγορες οπουδηποτε υψους, ο πελατης μπορει να παραλαβει αμεσα απο την εδρα μας τις ωρες λειτουργιας μας.

2) Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων ο πελάτης μπορει να υποδείξει πρακτορείο μεταφορών επιλογής του..

3)Για αποστολη εντος Ηρακλείου Κρήτης τα ελαχιστα μεταφορικα ειναι 0 ευρω για περιοχες πλησιον της εδρας μας (Ηράκλειο) και για αποσταση εως 3 χιλιομετρων. Για την υπολοιπη Κρήτη, η ελαχιστη μεταφορα ειναι 5 ευρω. Για αποστολες σε ολη την Ελλαδα μεσω Ελληνικού Ταχυδρομείου (Ελτα)τα ελαχιστα μεταφορικα ειναι 5 έως 10 ευρω..Εαν ο πελατης επιθυμει να πληρωσει ο ιδιος την μεταφορικη, θα παραδωσουμε στο πρακτωρειο μεταφορων της επιλογης του χωρις χρεωση.

– Για τα μεταφορικα ο πελατης μπoρει να διαπραγματευθει ελευθερα με οποιονδηποτε μεταφορεα επιθυμει, η εταιρεια μας θα παραδωσει χωρίς χρέωση σε οποιονδήποτε μεταφορέα.

– Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας σας