ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το Παιδικό έπιπλο πουφ antonakispouf θέλοντας να προσφέρει επιλογή στον πελάτη στο μέσο που θα χρησιμοποιήσει για την αγορά προϊόντων, υποστηρίζει τους ακόλουθους 4 τρόπους πληρωμής:

1. Μεταφορά ή Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Η εξόφληση των παραγγελιών σας μπορεί να γίνει με μεταφορά ή κατάθεση χρημάτων στους λογαριασμούς του antonakispouf

Εφόσον επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, θα σας σταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα με την παραγγελία σας στο οποίο θα αναφέρονται και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του antonakis στους οποίους μπορεί να γίνει η κατάθεση.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, και για σκοπούς συμμόρφωσης με τα ευρωπαϊκά τραπεζικά πρότυπα που ισχύουν από 01/01/2007, οι αριθμοί λογαριασμών παρατίθενται και σε μορφή IBAN (International Bank Account Number).

2. Aντικαταβολή (Μόνο Μετρητοίς)

Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει με μετρητά κατά την παραλαβή τους στον χώρο που έχετε δηλώσει. Η πληρωμή με αντικαταβολή εφαρμόζεται μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας και Κύπρου και μόνο για αξία αγορών που δεν υπερβαίνει τα χίλια (1000) ευρώ. Κατά την παραλαβή των προϊόντων, θα σας ζητηθεί να υπογράψετε το δελτίο παραλαβής και να παραδώσετε στον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο του ταχυμεταφορέα το ποσό σε μετρητά (επιταγές δεν γίνονται δεκτές).

3.PAYPAL
Eπιλέξτε την επιλογή “Paypal”. Διαλέξτε μια από τις αυτοματοποιημένες υπηρεσίες πληρωμής συνδρομής ή banner και επωφεληθείτε από την ασφάλεια συναλλαγών που προσφέρει το μεγαλύτερο δίκτυο πληρωμών σήμερα.

4.Πιστωτική κάρτα *(σύντομα διαθέσιμο)*.

Για πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα VISA/ MASTERCARD / Maestro μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια την υπηρεσία Paycenter της Τράπεζας Πειραιώς. Επιλέγετε “πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας” και ανακατευθύνεστε για την πληρωμή στην ασφαλή σελίδα του ΠΕΙΡΑΙΩΣ PAYCENTER όπου η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια (SSL 128bit) από το Πειραιώς Paycenter.